Hiányzik egy információ? Szeretnéd tudni mások véleményét? Tedd fel a kérdésedet most! Segíts másoknak! Válaszolj a kérdésekre! Gyűjts pontokat!
összesen 75.772 kérdés és 2.148.706 válasz
  kérdés keresõ:
Hiányzik egy információ? Szeretnéd tudni mások véleményét? Tedd fel a kérdésed most!
Segíts másoknak! Válaszolj kérdésekre! Gyûjts pontokat!
Talán más is megkérdezte már azt, ami téged érdekel! Böngéssz a kérdés és a válasz közt!
elfelejtettem a jelszavam       e-mail: jelszó:

 

Segítünk, hogy segíthess
 
Napjainkban nem meglepő, hogy ha segítségre van szükségünk, akkor azonnal a világhálón keressük a választ. Az internet viszont nem a hiteles információiról híres, ezért különleges a www.kerdesem.hu oldal, ahol a válaszadókat a visszajelzések alapján rangsoroljuk.
 

Mit kérdezzek?

Bármit kérdezhetsz, akár konkrét választ vársz (pl. Mennyi C-vitamint lehet bevenni egy nap?), akár csak véleményeket (pl. Te is depressziós leszel a rossz időtől?). A lényeg, hogy ha bármiben bizonytalan vagy, kérdezd a többi felhasználót! Látni fogod, mennyi hozzád hasonló gondolkodású ember van a közösségben, akiktől hasznos tanácsokat, bátorítást is kaphatsz. Mivel rendkívül sokan látogatják az oldalt, a többiek azonnal látják a kérdést, és pillanatokon belül a segítségedre sietnek.

 
 
Ha egy kérdés eltűnik, vagy lekerül a kérdéslistából, annak oka az alábbiak valamelyike lesz:

1. A Kérdésem.hu nem fórum, és nem üzenőfal. Arra szolgál, hogy kérdéseket lehessen feltenni a többieknek.

2. A kérdés mezőbe a kérdést írd, és NE egy címet! Sokan panaszkodtak, hogy nem tudják egy címből megítélni, hogy érdekli-e őket a kérdés.

3. Apróhirdetésre, reklámcélra nem szabad kérdést feltenni (pl. Ki venné meg a tízéves Opelemet?).

4. Figyelj oda, hogy melyik kategóriába teszed a kérdést, különben káosz lesz az oldalon! Ha mégsem teszed, ne lepődj meg ha a moderátorok megteszik ezt helyetted és átrakják kérdésedet a megfelelő kategóriába.

5. Az oldal nem ad helyet a "Mi a véleményed róla?" vagy hasonló kérdéssel feltett linkajánlóknak.
6. A Kérdésem.hu szolgáltatás csak közérdekű témáknak ad helyet. Ha egy téma annyira személyes, hogy feltehetőleg csak neked fontos, arra kérünk tartóztasd meg magad.
 

A Kérdésem.hu működése

Bárki feltehet kérdéseket, amelyeket a többiek megválaszolhatnak. A kérdéseket kategóriákba soroltuk, ezek közül kell választanod, mielőtt felteszed a kérdésed. Próbálj meg a kérdés feltevésénél lényegre törően fogalmazni.

Ha egy kérdés megjelent, mások is láthatják azt, és válaszolhatnak rá. A
kérdező pedig eldöntheti, hogy melyiket fogadja el, mint legjobb választ.
Ezzel le is zárja a kérdést, ami után már nem lehet rá több választ írni. A
lezárt kérdések közt is lehet böngészni, ezzel akár konkrét kérdésekre
kaphatunk válaszokat, akár véleményeket olvashatunk különböző témákban.
A kérdés feltevőjén kívül a tagok is pontozhatják a válaszokat. Ha legalább hárman bejelölik ugyanazt a választ, akkor a válasz írója is kap egy pontot.


Miket kérdeznek mások?

A több, mint 80.000 kérdés szinte minden témát lefed az autószereléstől a párkapcsolatokig. Vannak, akik egzakt választ várnak kérdésükre, mások a közösség véleményére kíváncsiak, amikor elbizonytalanodnak egy szituációban. A kérdező kiválaszthatja, hogy ki adta kérdésére a legjobb választ. A legjobb választ adó pontokat kap. Az oldalakon megtekinthetők a legmegbízhatóbb válaszadók, azaz akik a legtöbb pontot kapták. Őket a közösség legtöbb tagja hiteles forrásnak ismerik el.

 

Miért válaszoljak?

Mert segítesz vele másnak. Gondolj bele, te is örülnél, ha egy kérdésedre sok válasz, vélemény, bátorítás érkezne.